До 18.00 ч. най-голямо количество валежи са отчетени в Русе и Добрич от 8

...
До 18.00 ч. най-голямо количество валежи са отчетени в Русе и Добрич от 8
Коментари Харесай

В Русе и Добрич паднал най-много дъжд в събота

До 18.00 ч.  най-голямо количество превалявания  са регистрирани в  Русе и Добрич  от 8 л/кв.м, в  Шумен -  7 л/кв.м, оповестиха от  Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) . До края на денонощието ще продължи да вали дъжд.
 
Тепърва в Югозападна България  ще се развиват гръмотевични стихии . По-голям интензитет на преваляванията довечера ще има в Рило-Родопската област и в Югозападна България. В неделя се чака в източните региони на страната преваляванията да продължат.

През последното денонощие равнищата на по-голяма част от  следените реки в Западнобеломорския басейн  са се повишили нищожно или са останали без значително изменение, сочи информация на уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология. Водните количества на съвсем всички реки в басейна са над праговете за междинни води или към праговете за високи води.
 
В резултат на превалявания в неделя са вероятни краткотрайни покачвания на равнищата в притоците от долното течение на река Струма и в долните елементи от водосбора на река Места. На 15 и 16 април речните равнища ще се намаляват или ще останат без основни промени. В резултат на интензивни превалявания са вероятни поройни наводнения във вечерните часове през днешния ден и през нощта против 15 април във водосборите на река Струма - долните елементи от водосбора на главната река и притока ѝ река Струмешница и река Места - река Неврокопска. / Дарик

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР